hotelek,szállás,wellness, wellness hotel, kupon
0 szállás a mai választékban

Bad & Ski Panzió - Bad Kleinkirchheim, Ausztria

Üdüljön családjával vagy párjával pályaszálláson a napos Karintiában!

-5%
Ez az ajánlat elkelt
 • Időtartam az alapcsomagban
  6 nap / 5 éjszaka
 • Felnőtt vendégek száma
  2 vendég
 • Gyermekkedvezmény
  2 gyermek részére: 0 -tól 6 éves korig ingyenesen, 6 és 14 év közötti gyermek felára, pótágyon: 32.240 Ft/ gyermek/ 5 éj ; 14 és 18 év közötti személy felára: 43.090 Ft/ gyermek/ 5 éj A gyermekek szezonra vonatkozó felárai a leírásban találhatóak!
 • Ellátás az alapcsomagban
  félpanzió
 • Szolgáltatások a csomagban
  gyermekbarát szolgáltatások, nemdohányzó szobák, parkoló, wifi
 • További szolgáltatások a csomagban
  * Díjmentes wellness használat: szauna és gőzfürdő
  * Elhelyezés kétágyas szobában
  * HÉTVÉGEKEN is foglalható felár nélkül!
  * Szezonfelár 2016. december 26. és 2017. január 2. között: 94.240,- HUF / 2 fő / 5 éjszaka
  * Szezonfelár 2017. január 10. és január 30. között: 12.090,- HUF / 2 fő / 5 éjszaka
  * Szezonfelár 2017. január 31. és február 28. között: 24.490,- HUF / 2 fő / 5 éjszaka
  * Szezonfelár 2016. december 17. és 2016. december 23. között: 88.040,- HUF / 2 fő / 5 éjszaka. (Az ár a síbérlet árát is tartalmazza.)
  * Szezonfelár 2017. március 4. és március 17. között: 88.040,- HUF / 2 fő / 5 éjszaka. (Az ár tartalmazza a síbérletet és az 50%-os kedvezményt az időszakra vonatkozó minimum 3 órás fürdőbelépőjegy árából.)
  * Szezonfelár 2017. március 18. és 2017. április 7. között: 61.690,- HUF / 2 fő / 5 éjszaka. (Az ár tartalmazza a síbérlet árát valamint a Römerbad Termálfürdőbe szóló 3 órás belépőjegy teljes árát is.)
 • Kupon beválthatósága / lejárata
  2017. Ápr. 07.-ig
  Kiemelt időszakokban felárért vehető igénybe!

A programcsomaghoz tetszés szerint vásárolható kiegészítő szolgáltatások

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.

Bad & Ski Panzió

Bad Kleinkirchheim, Ausztria

A Bad & Ski Pension, Karintia tartomány leghíresebb fürdő- és síközpontja Bad Kleinkirchheim központjában, a St. Kathrein fürdőtől 300, a Römerbad fürdőtől pedig mindössze 800 méterre található.

Gyermekes családok, a csoportosan üdülők és az idősebbek számára is tartogat a környék színes és felejthetetlen élményekben gazdag programokat.

Karintia a napfény, a délies hangulat és a fürdőzés fellegvára. Ausztria legdélibb tartományában sokkal többet süt a nap, mint más vidékeken, ennek köszönhetően garantált a délies hangulat. A legmelegebb fürdőtavak, a legszebb alpesi hegycsúcsok és a legvendégszeretőbb házigazdák várják itt a látogatókat.

A csomag megvásárlása után javasolt a mihamarabbi időpont egyeztetés a Panzióval!

Amit még kínálunk:

 • gyermekbarát szolgáltatások: babaágy, etetőszék, gyerekmenű, * programszervezés * sportprogramok szervezése * DVD lejátszó
 • Magyarul beszélő személyzet várja a vendégeket!
 • magyar nyelvű síoktatás térítés ellenében


Programok:

-Bad Kleinkirchheim városában található Európa egyik legszebb alpesi wellness oázisa, egy 4000 négyzetméteres római termálfürdő.
-Nockberge Nemzeti Park tökéletes kikapcsolódást biztosít mind a nyugalmas pihenést, mind az aktív szórakozást kedvelő utazóknak.
-Korszerű felvonók, gondozott lesiklópályák, vonzó, mélyhavas lejtők, változatos szabadidős programok hívnak kalandos síüdülésre. A síelés mellett természetesen más téli sportokra, mint pl. csúszókorongozás, szánkózás, sífutás, korcsolyázás, esti síelés, lovas szán stb. is van lehetőség.

Gyermekkedvezmények:

 • 2016. december 17. és 2016. december 23. között a 6-15,99 év közötti gyermekek felára: 49.900,- HUF / gyermek / 5 éjszaka. (Az ár a síbérlet árát is tartalmazza.)
 • 2016. december 17. és 2016. december 23. között a 16-18 év közötti gyermekek felára: 62.900,- HUF / gyermek / 5 éjszaka. (Az ár a síbérlet árát is tartalmazza.)
 • 2017. március 5. és 2017. április 7. között a 6-15,99 év közötti gyermekek felára: 49.900,- HUF / gyermek / 5 éjszaka (Az ár tartalmazza a gyermekek étkezését, a szülőkkel egy szobában történő elhelyezését, síbérletét és az időszakokra vonatkozó akciók fürdőbelépőjét.)
 • 2017. március 4. és 2017. április 7. között a 16-18 év közötti gyermekek felára: 62.900,- HUF / gyermek / 5 éjszaka (Az ár tartalmazza a gyermekek étkezését, a szülőkkel egy szobában történő elhelyezését, síbérletét és az időszakokra vonatkozó akciók fürdőbelépőjét.)

Apartman esetén minimum két 6-14 év közötti gyermek felárát ki kell fizetni, abban az esetben is, ha a gyermekek kisebbek, vagy csak egy gyermekkel érkezik a család!

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke 14 év felett 2,5 EUR/ fő/ éj.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Itt kérdezzen, írásban a szálláshelytől és/vagy a Gulliver Traveltől akár már a vásárlás előtt is. (szabad időpontok, érvényesség, árak, stb...)

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad!
Érdeklődését, mindig írásban tegye meg itt, ebben a Kérdezzen mezőben, NE telefonon. A szálláshely partnereinkkel, vagy irodánkkal folytatott telefonos beszélgetésekre hivatkozva nem tudunk segíteni.
Végleges foglalását a megvásárolt, vagy lefoglalózott utalványok alján található elérhetőségen kell majd leadni.

Külföldi szálláshelyre vonatkozó információkérést angol vagy német nyelven fogalmazza meg, ha nem írták ki, hogy beszélnek magyarul!

Még 1000 karakter
elküldöm

Fizetési lehetőségek:

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Postai utánvét: Az utalvány letöltéséhez és érvényesítéséhez szükséges hitelesítő kódot utánvéttel, postázzuk Önnek. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!

Vélemények

Bad & Ski Panzió vélemények

Copyright RoomForum

További ajánlataink a közelben

Ezt kérem ajándékba, ezért:

Ezt kérem...
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757